Szálláshelyek - Sárvár

Szállás Sárvár környékén

Nevezetességek Sárvár környékén

Jeli Arborétum - Kám

15.6 km távolságra Sárvár belvárosától.

Kám község Vas megyében található, a Vasi kistérségben, a Nyugat-Dunántúl középső részén. A község határában helyezkedik el a Jeli Arborétum, amely különösen májusban, a rodendoron virágzásának idején vonz sok látogatót. A 74 hektáros kert Magyarország legnagyobb arborétuma, gróf Ambrózy-Migazzi István kezdte kialakítani 1922-ben. A hely kiválasztásánál a talajszerkezeten kívül figyelembe vette a szubalpin és a mediterrán klímahatás együttes jelenlétét, amely igen kedvező az örökzöld lomblevelű növényeknek. A gróf halála után, a második világháborút követő zavaros években a kertet sokáig nem gondozták, ami a ritka növények teljes megsemmisülésével fenyegetett, mígnem az 1960-as években újraindult az egzóták telepítése. Botanikusok és erdészek egész sorának munkája az ezt követő évtizedekben tájkörzeteket alakított ki, amelyek bemutatják Kína, Japán, Amerika, a Kaukázus és a Balkán, hazánk földrajzi szélességével és domborzatával megegyező területinek erdőtársulásait. Az arborétum április eleje és szeptember vége között látogatható, főszezonban (május-június) minden nap, egyébként szombat-vasárnap. A bejárattal szemben büfé üzemel, amely mellett sportpályák és gyermekjátszótér található.

Szálláshelyek a látnivaló közelében

Spirit Hotel Thermal Spa A sárvári Spirit Hotel Thermal Spa, Magyarország legújabb ötcsillagos szállodája 2008 márciusában nyílt meg, a szálloda dús erdők és a festői hét tó közvetlen szomszédságában, pár perces sétára található a városközponttól.
1.1 km távolságra Sárvár belvárosától, 15.1 km távolságra a látnivalótól (Jeli Arborétum - Kám).


Kétágyas szobák éjszakánként 77708 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Spirit Hotel Thermal Spa
Város: Sárvár
Berill Suites

Berill Suites
0.5 km távolságra Sárvár belvárosától, 15.4 km távolságra a látnivalótól (Jeli Arborétum - Kám).


Kétágyas szobák éjszakánként 13603 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Berill Suites
Város: Sárvár
Ensana Thermal Sarvar

Ensana Thermal Sarvar
0.5 km távolságra Sárvár belvárosától, 15.4 km távolságra a látnivalótól (Jeli Arborétum - Kám).


Kétágyas szobák éjszakánként 31001 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Ensana Thermal Sarvar
Város: Sárvár
Apartments Nemeth

Apartments Nemeth
0.5 km távolságra Sárvár belvárosától, 15.4 km távolságra a látnivalótól (Jeli Arborétum - Kám).


Kétágyas szobák éjszakánként 11407 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Apartments Nemeth

Park Inn by Radisson Sarvar Resort & Spa A Park Inn Hotel 2006-ban épült, Magyar Turizmus Minőségi Díj és Zöld Szálloda elismeréssel rendelkezik; a sárvári gyógyfürdővel közvetlen összeköttetésben álló szálloda vendégeit barátságos légkörrel várja, szolgáltatásait az egyszerűség és a korszerűség jellemzi, a vendégek igényeihez alakított ajánlatokkal.
1.3 km távolságra Sárvár belvárosától, 15.4 km távolságra a látnivalótól (Jeli Arborétum - Kám).


Kétágyas szobák éjszakánként 48999 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Park Inn by Radisson Sarvar Resort & Spa
Város: Sárvár
Hotel Wolf

Hotel Wolf Pár száz méterre található a sárvári Gyógy és Wellnessfürdő az ízlésesen kialakított háromcsillagos színvonalú Hotel Wolftól. A felfrissülést és a teljes kikapcsolódást a hotel színvonalas szolgáltatásai és vendégszerető személyzete garantálja.
0.7 km távolságra Sárvár belvárosától, 15.4 km távolságra a látnivalótól (Jeli Arborétum - Kám).


Kétágyas szobák éjszakánként 14002 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Wolf
Város: Sárvár
Onyx Luxury Sarvar

Onyx Luxury Sarvar
0.9 km távolságra Sárvár belvárosától, 15.5 km távolságra a látnivalótól (Jeli Arborétum - Kám).


Kétágyas szobák éjszakánként 14579 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Onyx Luxury Sarvar
Város: Sárvár
Pension Wolf

Pension Wolf A Wolf Panzió Sárváron található a termálfürdő szomszédságában. Könnyen megközelíthető a Budapestről autóval érkezők számára a panzió, ha az M7 autópályán Székesfehérvárnál rátérnek a 8-as, 84-es autópályára.
0.7 km távolságra Sárvár belvárosától, 15.5 km távolságra a látnivalótól (Jeli Arborétum - Kám).


Kétágyas szobák éjszakánként 11998 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Pension Wolf
Város: Sárvár
Hotel Harmonia Thermal

Hotel Harmonia Thermal Hazánk kedvelt fürdővárosában, Sárváron kínálja pihentető, üdítő szolgáltatásait a Harmónia Termál Hotel, melynek különlegessége, hogy közvetlenül a gyógy-és wellnessfürdő bejáratánál található. Csupán ki kell lépni a strandpapucsból és már élvezhető is a sárvári víz jótékony hatása. A fürdő spa szolgáltatásai mellett a hotelben is számos frissítő, kényeztető kezelés igényelhető a masszázstól kezdve, a szaunázáson át, egészen a manikűrig.
1.2 km távolságra Sárvár belvárosától, 15.5 km távolságra a látnivalótól (Jeli Arborétum - Kám).További részletek a szállodáról: Hotel Harmonia Thermal
Város: Sárvár
Vadkert Major

Vadkert Major A Vadkert Major a sárvári fürdő közvetlen szomszédságában kínál hangulatos, otthonos szállást a vadászat, lovaglás, horgászat, kempingezés kedvelőinek úgy, mint a zavartalan pihenésre vágyóknak. A majorság területén található szálloda a felújított épületegyüttes három házában kínál más-más hangulatú elhelyezést. Míg a Csikósház apartmanokat kínál, a Magtár elsősorban az aktív pihenést kedvelőknek jó választás. A nomád életérzést előnyben részesítők számára a Gyógy- és Wellnessfürdő nyári bejáratával szemben Kempinget alakítottak ki.
1.3 km távolságra Sárvár belvárosától, 15.5 km távolságra a látnivalótól (Jeli Arborétum - Kám).További részletek a szállodáról: Vadkert Major

Szálloda keresése Sárvár városában

Város:  
Érkezés:  
Távozás:  
Szobák:  
egyágyas:   kétágyas:   háromágyas: 
Személyek száma: