Szálláshelyek - Sárvár

Szállás Sárvár környékén

Nevezetességek Sárvár környékén

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

1.3 km távolságra Sárvár belvárosától.

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő Magyarország Nyugati részén található nemzetközi szintű fürdő. 55000 négyzetméteren több mint 3600 négyzetméter vízfelülettel, valamint gyógyászati- és wellness szolgáltatások rendkívül széles tárházával várja vendégeit. Nem csak a gyógyulni vágyók számára ideális pihenőhely, de gyermekes családoknak és a mozgást kedvelő vendégeknek is kellemes kikapcsolódást kínál. A kétféle gyógyvízre épülő fürdőben egész évben rendelkezésre áll fedett és félig fedett gyógymedence, félig fedett élménymedence, bébi medence, valamint gyógyászati központ, Fitness és Wellness központ, szauna világ és szépségszalon. A május eleje és szeptember közepe között nyitva tartó strandon csúszdás strandmedence, hullámmedence, fejesugró öböl, napozókert, gyermek kalandmedence, bébi pancsoló és különböző sportpályák találhatók.

Szálláshelyek a látnivaló közelében

Park Inn by Radisson Sarvar Resort & Spa A Park Inn Hotel 2006-ban épült, Magyar Turizmus Minőségi Díj és Zöld Szálloda elismeréssel rendelkezik; a sárvári gyógyfürdővel közvetlen összeköttetésben álló szálloda vendégeit barátságos légkörrel várja, szolgáltatásait az egyszerűség és a korszerűség jellemzi, a vendégek igényeihez alakított ajánlatokkal.
1.3 km távolságra Sárvár belvárosától, 0.1 km távolságra a látnivalótól (Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő).


Kétágyas szobák éjszakánként 24000 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Park Inn by Radisson Sarvar Resort & Spa
Város: Sárvár
Vadkert Major

Vadkert Major A Vadkert Major a sárvári fürdő közvetlen szomszédságában kínál hangulatos, otthonos szállást a vadászat, lovaglás, horgászat, kempingezés kedvelőinek úgy, mint a zavartalan pihenésre vágyóknak. A majorság területén található szálloda a felújított épületegyüttes három házában kínál más-más hangulatú elhelyezést. Míg a Csikósház apartmanokat kínál, a Magtár elsősorban az aktív pihenést kedvelőknek jó választás. A nomád életérzést előnyben részesítők számára a Gyógy- és Wellnessfürdő nyári bejáratával szemben Kempinget alakítottak ki.
1.3 km távolságra Sárvár belvárosától, 0.3 km távolságra a látnivalótól (Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő).


Kétágyas szobák éjszakánként 17501 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Vadkert Major
Város: Sárvár
Hotel Harmonia Thermal

Hotel Harmonia Thermal Hazánk kedvelt fürdővárosában, Sárváron kínálja pihentető, üdítő szolgáltatásait a Harmónia Termál Hotel, melynek különlegessége, hogy közvetlenül a gyógy-és wellnessfürdő bejáratánál található. Csupán ki kell lépni a strandpapucsból és már élvezhető is a sárvári víz jótékony hatása. A fürdő spa szolgáltatásai mellett a hotelben is számos frissítő, kényeztető kezelés igényelhető a masszázstól kezdve, a szaunázáson át, egészen a manikűrig.
1.2 km távolságra Sárvár belvárosától, 0.3 km távolságra a látnivalótól (Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő).További részletek a szállodáról: Hotel Harmonia Thermal

Spirit Hotel Thermal Spa A sárvári Spirit Hotel Thermal Spa, Magyarország legújabb ötcsillagos szállodája 2008 márciusában nyílt meg, a szálloda dús erdők és a festői hét tó közvetlen szomszédságában, pár perces sétára található a városközponttól.
1.1 km távolságra Sárvár belvárosától, 0.4 km távolságra a látnivalótól (Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő).


Kétágyas szobák éjszakánként 75831 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Spirit Hotel Thermal Spa
Város: Sárvár
Onyx Luxury Sarvar

Onyx Luxury Sarvar
0.9 km távolságra Sárvár belvárosától, 0.4 km távolságra a látnivalótól (Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő).


Kétágyas szobák éjszakánként 17501 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Onyx Luxury Sarvar
Város: Sárvár
Pension Wolf

Pension Wolf A Wolf Panzió Sárváron található a termálfürdő szomszédságában. Könnyen megközelíthető a Budapestről autóval érkezők számára a panzió, ha az M7 autópályán Székesfehérvárnál rátérnek a 8-as, 84-es autópályára.
0.7 km távolságra Sárvár belvárosától, 0.6 km távolságra a látnivalótól (Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő).


Kétágyas szobák éjszakánként 9901 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Pension Wolf
Város: Sárvár
Hotel Wolf

Hotel Wolf Pár száz méterre található a sárvári Gyógy és Wellnessfürdő az ízlésesen kialakított háromcsillagos színvonalú Hotel Wolftól. A felfrissülést és a teljes kikapcsolódást a hotel színvonalas szolgáltatásai és vendégszerető személyzete garantálja.
0.7 km távolságra Sárvár belvárosától, 0.7 km távolságra a látnivalótól (Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő).


Kétágyas szobák éjszakánként 10000 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Wolf
Város: Sárvár
Hotel Viktória

Hotel Viktória 2004 októberében Sárváron, Magyarország egyik népszerű fürdőhelyén nyílt meg az új három csillagos Hotel Viktória Sárvár. A hotel a város központjában fekszik közvetlen az arborétum közvetlen szomszédságában csendes, nyugodt környezetben. A szálloda vendégeinek lehetősége nyíllik a tíz hektáros természetvédelmi park díjmentes megtekintésére.
0.3 km távolságra Sárvár belvárosától, 1.2 km távolságra a látnivalótól (Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő).


Kétágyas szobák éjszakánként 16991 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Viktória
Város: Sárvár
Platán Hotel Sárvár

Platán Hotel Sárvár Sárvár szépséges városa Vas megyében, a Rába és a 84-es út mentén fekszik. A várost körülölelő természet vonzerején túl a város kulturális és épített emlékekben is gazdag, elég csak a Nádasdy-várra vagy a botanikuskertre gondolnunk. A nemzetközi folklór- és fúvósfesztiválon és a Históriás Napok rendezvényén túl a település számos folklórfesztivál és vásári mulatság színhelye. Ezen a pezsgő helyszínen, Sárvár szívében várja vendégeit a Platán Hotel.
0.4 km távolságra Sárvár belvárosától, 1.7 km távolságra a látnivalótól (Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő).További részletek a szállodáról: Platán Hotel Sárvár
Város: Sárvár
Ensana Thermal Sarvar

Ensana Thermal Sarvar
0.5 km távolságra Sárvár belvárosától, 1.7 km távolságra a látnivalótól (Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő).


Kétágyas szobák éjszakánként 25598 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Ensana Thermal Sarvar

Szálloda keresése Sárvár városában

Város:  
Érkezés:  
Távozás:  
Szobák:  
egyágyas:   kétágyas:   háromágyas: 
Személyek száma: